سرویس 4 پارچه | نوزاد

سرویس 4 پارچه نوزاد محصول کدبانو دارای قابلمه های با سایز 140 و تابه تکدسته سایز 140 و همچنین شیرجوش سایز 140 می باشد. این سرویس با روکش گرانیت داخلی و خارج بدنه تولید شده و با ضخامت ۳ میلیمتر با بهترین متریال تولید میگردد. این محصول دارای گارانتی ۱۸ ماهه بوده و در رنگ های زیبا عرضه میگردد. دستگیره های این محصول فلزی بوده و از دوام و کیفیت بالایی برخوردار است.

The 4-piece baby service of Kadbanoo product has pots with size 140 and a single-pan pan with size 140, as well as milk jug with size 140. This service is produced with granite cover inside and outside the body and is produced with a thickness of 3 mm with the best material. This product has an 18-month warranty and is offered in beautiful colors. The handles of this product are metal and have high durability and quality.

Kadbanoo ürününün 4 parçalı bebek servisi, 140 beden tencere ve 140 beden tek tava ile 140 beden süt sürahisinden oluşmaktadır. Bu servis gövde içi ve dışı granit kaplamalı olarak üretilmekte olup en iyi malzeme ile 3 mm kalınlığında üretilmektedir. Bu ürün 18 ay garantilidir ve güzel renklerde sunulmaktadır. Bu ürünün kulpları metal olup yüksek dayanıklılık ve kaliteye sahiptir.

آماده برای ایجاد چیزی شگفت انگیز؟

اجازه می دهد تا با هم کار

در تماس باشید